Gratis verzending bij bestelling van: Pijnlijk Verlangen, Duivels Plan, Russkaya Ruletka en Het huis met een scenario

Happy new year

Date

2020. What a year that was! Een jaar dat we nooit zullen vergeten vanwege het verdomde Coronavirus dat ons leven al een tijdlang domineert. Maar gelukkig kunnen we zeggen: “ieder nadeel heb ze voordeel”… want het bracht ons ook inzichten. Het zoeken naar een tijdsbesteding, bracht duizenden mensen een nieuwe ontdekking: schrijven. En blijkt dat juist hetgene te zijn waar we verandering in de markt willen brengen.

De uitgeversmarkt verschraalt en daarom staken we de koppen bij elkaar om te zoeken naar een oplossing. Want we geloven er steevast in dat auteurs de kans moeten krijgen om hun manuscript gelezen te zien. Fill in the Blanks kwam tot leven met de overtuiging dat ieder verhaal het verdient om verteld te worden … En gelezen natuurlijk!

2021. Het jaar van Fill in the Blanks. Voor ons was het alvast een HAPPY NEW YEAR, want Fill in the Blanks werd officieel opgericht. We gaan de uitdaging aan in deze bizarre tijden, en met al een aantal waardevolle projecten in portefeuille is er veel werk aan de winkel. We engageren ons volledig om er een succesverhaal van te maken. De manuscripten stromen binnen en de proeflezers wachten al vol spanning om de eerste verhalen te mogen beoordelen.

Nu nog hopen dat we onze eerste boeklanceringen terug voor een levend publiek kunnen organiseren.

We houden je op de hoogte!

Ushi, Charlotte, Guy en Manfred

meer
artikels

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, ontvang exclusieve content en meer…

ELK VERHAAL VERDIENT HET OM VERTELD TE WORDEN

We veranderen de manier waarop dingen worden gedaan door jou, als schrijver, te geven wat rechtmatig bij jou moet blijven – controle over de rechten en financiën van jouw werk. We voorzien je van de juiste infrastructuur en de diensten om je werk te creëren, op de markt te brengen, te verkopen en te verdelen. 

We bieden jou, als lezer, de unieke ervaring om deel uit te maken van het schrijfproces en maken interactie met de schrijver mogelijk. Jij wordt de sleutelfiguur, de ambassadeur van het verhaal. Hand in hand met de auteur. 

Dit platform en deze vereniging zijn er voor jou. Word onderdeel van de “INNER CIRCLE” om vorm te geven hoe Fill in the Blanks uiteindelijk wordt gelanceerd. 

PRESUBSCIBE NU

En, we hebben alvast goed nieuws voor jou. De eerste 100 pre-registraties, of je nu schrijver of lezer bent, ontvangen de status van stichtend lid, worden uitgenodigd voor de Bèta versie van ons platform en zullen nog van verschillende andere voordelen kunnen genieten.