Gratis verzending bij bestelling van: Pijnlijk Verlangen, Duivels Plan, Russkaya Ruletka en Het huis met een scenario

De winnaar van onze Boektopia-wedstrijd is bekend!

Date

Naast een ontmoeting met onze fantastische en getalenteerde auteurs, konden jullie ook deelnemen aan onze winactie op Boektopia.

We kregen dan ook heel wat reacties op onze vraag: “Hoeveel gram wegen alle uitgaves van fill in the blanks tezamen? (2022)

De winnaars zijn inmiddels bekend! We willen alvast iedereen bedanken die aan onze winactie heeft deelgenomen.

Het juiste antwoord op onze vraag was 4,114 gram.

Proficiat Dhr J. Slabbekoorn. Jij bent de winnaar van onze winactie! Jij wint een exemplaar van al onze publicaties die we in 2023 zullen uitgeven. Leesplezier verzekerd!

Daarnaast leggen we ook de 2de en 3de plaats in de watten: Mevr. K. Robert en Mevr. K. Vandendriessche. Jullie winnen een boek naar keuze van onze bestaande uitgaves. Om een beetje inspiratie te krijgen, kunnen jullie altijd even een kijkje nemen op onze bookshop.

De winnaars zullen persoonlijk via mail verwittigd worden.

meer
artikels

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, ontvang exclusieve content en meer…

ELK VERHAAL VERDIENT HET OM VERTELD TE WORDEN

We veranderen de manier waarop dingen worden gedaan door jou, als schrijver, te geven wat rechtmatig bij jou moet blijven – controle over de rechten en financiën van jouw werk. We voorzien je van de juiste infrastructuur en de diensten om je werk te creëren, op de markt te brengen, te verkopen en te verdelen. 

We bieden jou, als lezer, de unieke ervaring om deel uit te maken van het schrijfproces en maken interactie met de schrijver mogelijk. Jij wordt de sleutelfiguur, de ambassadeur van het verhaal. Hand in hand met de auteur. 

Dit platform en deze vereniging zijn er voor jou. Word onderdeel van de “INNER CIRCLE” om vorm te geven hoe Fill in the Blanks uiteindelijk wordt gelanceerd. 

PRESUBSCIBE NU

En, we hebben alvast goed nieuws voor jou. De eerste 100 pre-registraties, of je nu schrijver of lezer bent, ontvangen de status van stichtend lid, worden uitgenodigd voor de Bèta versie van ons platform en zullen nog van verschillende andere voordelen kunnen genieten.